top of page

Over Isabelle

DSC_6135.jpg

Ik vind het een voorrecht om mee te mogen stappen in de innerlijke en relationele zoektocht van mensen. Vol respect help ik personen die zich kwetsbaar durven opstellen om hun problemen te overwinnen.

 

In 1997 behaalde ik mijn diploma. Na een focus op kinder- en jeugdpsychiatrie De Korbeel, verruimde ik mijn therapeutische ervaring. Sinds 2003 werk ik in vzw Kompas, waar ik mensen en hun families met verslavings– en psychische problemen help hun weg te zoeken in het leven. Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik intussen een veelheid aan verbale en non-verbale methodieken inzetten, op maat van wat bij jou en jouw hulpvraag past.

 

Intussen bleef ik me verder specialiseren met jaarlijkse opleidingen. Bijzondere aandacht ging daarbij naar 'systeemtherapie', waarvoor ik na een vierjarige opleiding (2012-2016) mijn diploma behaalde. Ik ben dan ook door de BVRGS erkend als relatie-en gezinstherapeut. Ik volgde tevens een opleiding in het coachen van mensen met stress- en burn-out klachten.   

 

In mijn zelfstandige praktijk werk ik niet alleen. Niemand heeft de wijsheid in pacht. Daarom sloot ik mij aan bij een supervisiegroep waar ik zelf de nodige inspiratie en verdieping vind. Een persoonlijke supervisor staat mij ook bij om de casussen uit de praktijk te bespreken. 

Waar nodig verwijs ik mensen door of werk samen met andere experten. 

bottom of page