top of page

Vaak zijn het de meest gedreven, hardwerkende mensen die in een burn-out dreigen terecht te komen.  Het moet allemaal, meer, sneller, beter en die mensen kunnen dat ook... totdat het niet meer lukt...

Iedereen heeft wel eens stress. Dat hoeft niet meteen een probleem te zijn, want stress is een natuurlijke reactie van je lichaam op spanning. Kan je die spanning niet meer loslaten en voel je je de hele tijd gestresseerd, dan is het belangrijk om de oorzaak aan te pakken om erger te voorkomen.

Een burn-out herken je niet alleen aan lichamelijke symptomen, maar ook aan de manier waarop je met de dingen omgaat. Vaak is het iemand uit je omgeving die als eerste opmerkt dat er iets in je gedrag verandert.

Ik help je op een andere manier met stress en burn-out om te gaan. We zoeken samen hoe we jouw veekracht en energie kunnen vergroten.

 

Wanneer kan ik iets voor je betekenen?

Als je voelt dat je energie op allerlei vlakken aan het zakken is:

- je kunt niet veel meer verdragen

- je geheugen laat je in de steek

- je voelt je fysisch zwakker:  darmklachten, slecht slapen...

- er zijn meer en meer spanningen of conflicten thuis of op het werk

Wat kunnen we eraan doen?

Stress- en burn-outklachten situeren zich op allerlei lagen : emotioneel, fysiek, mentaal en context. We gaan samen op zoek naar wat ervoor zorgt dat jij nu juist zo uitgeput geraakt bent.

- Welke emoties vreten energie en hoe pak je dat aan?

- Hoe geraak je mentaal terug in evenwicht?

- Hoe kan je fysisch terug tot rust en ontspanning komen? 

- Op welke manier kan je terug met je omgeving (werk/privé) omgaan?

 

Via een persoonlijk coachingtraject zoeken we naar manieren om terug in je kracht te kunnen staan en terug energie te vinden om te doen wat je graag zou doen.

Stress & Burn-Out 

bottom of page